Näyttely Seven Artissa

Torin kulman taiteilijat vasemmalta:
Heli Vihersaari, Eeva Kuisma, Aira Toivonen, Mervi Kannos, Päivi Sohlsten ja Marja-Terttu Komulainen

Kouvolan Taideseura täyttää 60 vuotta

Viimeinen puolitoista vuotta on ollut monille meistä kovin ankeaa ja vaikeaa, mutta antakaamme rankkojen aikojen tulla

ja mennä omia aikojaan. Kuten taideseuramme, joka tänä vuonna täyttää 60 vuotta, tulee meidänkin yksilöinä kestää ajan

koetukset ja maailman myllerrykset. Tiukat ajat eivät ole loppu, vaan ne ovat aina oviaukko uuteen aikakauteen!

Marssikaamme siis yhdessä seurana, sekä jokainen taiteilija yksilönä, reippaasti eteenpäin, leuka pystyssä ja katse kohti

uusia haasteita, henkilökohtaisia voittoja ja saavutuksia, sekä eritoten unohtumattomia kokemuksia!

KTS 60 vuotta Kuva vuodelta 1961

Aira Korteojan Retrospektiivinen Näyttely Kouvolan Kirjastossa

Suuri suositus kaikille käydä katsomassa tämä näyttely. Aira kuului Kouvolan Taideseuran perustajajäseniin

ja niinpä tämä Pirkko Seesvaaran (Airan tytär) kokoama retrospektiivinen näyttely on varmasti kuin

aikamatka Airan tunteneille, mutta myöskään kenenkään paikallisen taideintoilijan ei tulisi tätä missata!

Mielestäni kovin runollista, että näyttely sattuu juuri olemaan taideseuran 60-vuotisten kanssa samana vuonna.

aira korteojan näyttely juliste

POHJOIS-KYMENLAAKSON TAIDESEUROJEN (PKTS) YHTEISNÄYTTELY 2021

PKTS:n yhteisnäyttely järjestetään Kuusankoskitalon Galleriassa maaliskuussa 2021.

Kuusankosken Taideseura on tänä vuonna näyttelyn järjestelyvastuussa. Aikaisemmin näissä näyttelyissä on ollut teema, mutta Kuusankosken taideseuran hallitus on päättänyt, että maaliskuun näyttelyssä ei ole teemaa vaan teosten aihe on vapaa. Tulemme käyttämään näyttelystä nimeä: Pohjois-Kymenlaakson taidetta 2021.

Sen verran näyttelyyn kuitenkin tulee rajoitteita, että teosten on oltava uudehkoja, kolmelta viime vuodelta 2018 – 2019 – 2020 tai sitten myös vuodelta 2021. Yksi taiteilija voi tarjota näyttelyyn korkeintaan kolme teosta. Teokset eivät myöskään saa olla sellaisia, että ne ovat olleet aikaisemmin taideseurojen omissa vuosinäyttelyissä esillä. Olemme havainneet, että viime vuosina samoja teoksia on kierrätetty taideseurojen näyttelyistä toiseen ja haluamme välttää tämän toiston.

Teosten jättöpäivä maanantaina 1.3.2021. Teosten tuonti klo 10-14. Jurytys samana päivänä klo 14:sta eteenpäin.

Taideseuralaiset voivat tuoda teoksia ennakkoon Kuusankoskitalon gallerian varastoon (vahtimestarit päästävät varastoon kun pyytää) kunhan vain muistatte laputtaa ne ilmoittautumislomakkeella ja teoskohtaisilla lapuilla, että tunnistamme niiden olevan tulossa tähän näyttelyyn.

Teoksia voi myös tuoda yhteistoimituksena niin, että joku taideseuralainen tuo samalla muutaman kolleegansa työt omiensa mukana.  Näin myös työssä käyvät voivat saada teoksensa ajoissa näyttelyyn.

Jurytysmaksun voi myös maksaa pankkiin tilille FI22 5750 0120 4453 26 (Kuusankosken Taideseura) ja jos ei ole itse kertomassa teosten luovutuksessa maksustaan pankkiin, niin voitte kirjoittaa ilmoittautumislomakkeelle, että olette maksaneet jurytysmaksun pankkiin.

Ilmoittautumislomake ja teoslaput löytyvät sähköpostista.

Kouvolan taideseura ry | 045-1102655 | NeoSimultanic ät gmail piste com